OVER ONS

QMonitoring combineert alle goede eigenschappen van een vernieuwende dienstverlener met ruim veertig jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Juist door die ervaring weten we waaraan het schort in de branche.

We zijn professionals met focus op kwaliteit in veiligheid. Vanuit een onafhankelijke positie en de overtuiging dat het beter kan, pakken wij het anders aan: slimmer, sneller en efficiƫnter. En altijd met uw wensen en belangen als uitgangspunt. Ook die waaraan u zelf niet eens had gedacht!

Landelijke dekking

QMonitoring heeft een platte organisatie; de lijnen zijn kort. We bieden een landelijke dekking en kennen de veiligheidsmarkt door en door: de aanbieders, hun sterktes, maar zeker ook hun zwaktes; de succesfactoren, maar ook waar het meestal mis gaat.

Transparant

We streven naar langdurige samenwerking met opdrachtgevers. Aan de basis daarvan liggen de kwaliteit van onze diensten en de klantgerichtheid van onze manier van werken. Maar het spreekt ook uit onze contractvormen en de transparantie in wat we beloven en doen.