VEILIGHEID DRAAIT OM VERTROUWEN

Veiligheid draait vooral om vertrouwen. Het vertrouwen dat de leverancier de kwaliteit levert die door hem is toegezegd en het vertrouwen dat u daarvoor een eerlijke prijs betaalt.

Heeft u volledige controle over het proces en de kosten?

Zeg eens eerlijk: weet u wat veiligheid uw bedrijf nu echt kost? Heeft u volledig overzicht over de dienstverlening en facturenstroom? Weet u zeker dat de dienstverlening wordt uitgevoerd zoals u heeft afgesproken? En bent u in staat om op tijd in het proces in te grijpen als het niet naar uw wens gaat? Met andere woorden: heeft u volledige controle over het proces?

Kwaliteit omhoog, kosten omlaag en geen zorgen!

Wij zijn gespecialiseerd in het monitoren van dienstverleningen. Wij bewaken de kwaliteit aan de hand van uw Service Level Agreement en Key Performance Indicators en grijpen direct in bij afwijkingen. Wij realiseren een aanzienlijke afname van kosten door direct te sturen op het proces. Hier kunnen wij zelfs garanties voor afgeven. Wij controleren de facturen en bewaken het budget. Door onze heldere managementrapportages heeft u continu inzicht in de ontwikkelingen. En uiteraard opereren wij volledig onafhankelijk en uitsluitend in uw belang. Wij nemen alles uit handen en zorgen voor een goed verloop van de processen.

Kortom, de beste oplossing, voor een eerlijke prijs.